Cautare

1581 de rezultate pentru "antena 1 pitesti inmormantarea baiatului spanzurat" (6.01 secunde)
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
In spatele baiatului finut se ascunde un individ cu o moralitate indoielnica gata oricand sa calce pe oricine in picioare pentru a-si atinge scopul si...
Eu lucrasem intr-un an de 1.200 - 1.300 de miliarde de lei vechi. ... Baiatului meu i s-au inchis telefoanele.
Unul dintre acestea este inexplicabila iesire din coma a baiatului. Belle incepe sa suspecteze ca mama lor le ascunde ceva si realizeaza ulterior ca s-au mutat in infama casa Amityville.
Intrebat de unde are cartea, Dumetru i-a spus baiatului ca "a venit unul dintre ei si mi-a dat-o"; acel cineva i-a mai spus:
In finalul scrisorii, Tariceanu i-a transmis presedintelui Basescu ceea ce ii spune baiatului sau atunci cand nu este cuminte: "Ai grija cum te porti!
Desi nu au fost de acord cu sarcina lui Chantelle, parintii baiatului au dat asigurari ca isi vor sprijini fiul si nepotica.
Insa cazurile de acest gen sunt rare, nu oricine isi permite sa scoata din buzunar acesti bani pentru a-i face baiatului sau o surpriza minunata.
Nu stiu ce legaturi au oamenii astia cu Politia pentru ca, in momentul in care politistilor li s-au cerut sa se prezinte, acestia i-au spus baiatului sa sune la 112 sa vada cine este de serviciu.
Cadavrul baiatului a fost gasit la 26 de km de locul incidentului.
"Iertati-ma, eu ma retrag pentru ca vreau sa ma bucur de viata si vreau sa-i ofer o alta sansa si o alta lume baiatului meu.
"Daca marcam, aveam sanse mari sa ne calificam!" TWENTE - STEAUA 1-0 Antrenorul ros-albastrilor considera ca ratarea lui Nikolici, din repriza secunda, a fost decisiva in stabilirea formatiei care a ajuns in "optimi".
Prietenii baiatului de 17 ani spun ca iubita il parasise, iar el nu concepea viata fara ea. Tanarul avea in fata un viitor stralucit.
Cu dezinvoltura baiatului plecat de la tarisoara noastra taman la capitala Imperiului Britanic, "the Vladiator" a iesit in fata portitei, infatuat de patima superioritatii, si a incercat sa urce cu mingea la picior. ... Rezultatul, 1-0 pentru turci, in minutul 22.
Cei din jur observasera infatisarea diferita, intrebarile si preocuparile baiatului si banuiau ca are o inteligenta peste medie. Thomas Edison, 1.093 de inventii Primul brevet l-a obtinut la varsta de 21 de ani - masina electromagnetica de inregistrat voturi.
google-analytics.com